Gjestfrihet er å ønske sine gjester velkommen på en åpen, varm og inkluderende måte, noe som er en selvfølgelighet i servicebransjen.

En gjennomtenkt bruk av smart-teknologi er med på å øke komfort- og velværefaktoren for gjestene. Med et helhetlig styringsverktøy som gir oversiktlige rapporter og med enkel styring fra resepsjonen, kontoret eller hvor enn man oppholder seg via mobil eller PC, økes også sikkerheten og det kan oppnås et lavere energiforbruk.

Hoteller

Mange hoteller bruker PMS (Property Management Systems), som gir sanntids statusrapporter for de enkelte hotellrommene. PMS benyttes til å forbedre alle rutiner fra den generelle gjesteservicen til energisparing både for å øke effektiviteten og for å redusere kostnader.

HDL har utviklet sømløs integrasjon med en rekke PMS systemer, og har i tillegg et eget hotellrom styringsprog, som er med på å avlaste hotellets stab i det daglige.

Resultatet av å ha et aktiv forhold til automasjon er lavere energikostnader og et redusert CO2 avtrykk. Gjesterommene kan programmeres for automatisk lysstyring, som å slå av lys og elektriske apparater når rom står tomme, og som reaktiveres når gjester går inn på rommene sine. Typiske apparater som står på døgnet rundt og trekker strøm er TV, air-conditioning, lys, vifter og strømadaptere.

 

Hotell

Hotell

Vår dedikerte hotell-løsning kan styre lys, bakgrunnsmusikk, varme og ventilasjon (HVAC) i hele hotellet, som gjesterom, resepsjon, korridorer, møterom, restauranter og alle generelle oppholdsrom. I tillegg kan HDL’s løsninger integreres med eksisterende PMS software for å gi oversikt og tilgang til å styre energiforbruk og automatiserte sjekk-inn/sjekk-ut prosedyrer.

HDL har bl.a. nylig installert slike løsninger i Sofitel, Marokko og i Park Hyatt i Sydney, Australia.

Spa

Spa

Et moderne spa tilbyr avslappende velvære for sine gjester. HDL tilbyr brukervennlig og effektiv styring av spaet for f.eks. dimming av lys, automatisk endring av lysfarger, styring av bakgrunnsmusikk med samme eller forskjellig musikk i forskjellige rom og sone-inndelt temperaturstyring. HDL kan gjerne integreres med et 3. parts system og vil være en viktig medspiller for å skape en lun og god atmosfære.

 

Kafé og restaurant

Kafé og restaurant

HDL benyttes aktivt i restauranter og kafeer, fordi bryterne er enkle og oversiktlige med tekst og symboler som tydelig viser hva den enkelte bryterknappen skal brukes til. Dette er ikke minst viktig i restauranter med mange vaktledere.

Forskjellige lys kan forhåndsettes til riktig stemming for forskjellige årstider og tider på døgnet for å oppnå maksimal atmosfære.

En viktig restaurantaktør som trykker HDL til sitt bryst er Gordon Ramsey. Han benytter HDL lysstyring i sine 6 Michelin-stjerne restauranter i London.

Bar og klubb

Bar og klubb

Barer og klubber har ofte veldig spesielle krav til atmosfære gjennom lys og miljøskapende løsninger. HDL har levert både styring og belysning til hundrevis av bar/klubb-installasjoner i hele verden.

Noen av de siste prosjektene er Ambassador Bar i Berlin og Mandarin Oriental Lounge i Miami.

Du finner flere av våre prosjekter her eller klikk her for kontaktinformasjon til våre kontorer.

HDL Nordic