LED i nettbutikken Vi kan LED – og deler gjerne denne kunnskapen med våre kunder for å gjøre det enklere å sette sammen velfungerende løsninger med bruk av LED- striper og lamper. For å få litt idéer og se forskjellige bruksområder, se vår brosjyre HDL lighting 2014

Se installasjon og styring av LED for råd og tips og med enkle grafiske oversikter som viser hvilke komponenter du trenger når du planlegger for styring enten det er med HDL Buspro kablet eller trådløst, DMX, DALI, 0/1-10V, impuls eller vår serie med selvstendige trådløse styringer.

Høy kvalitet

Med både seriøse og useriøse LED-produkter i markedet kan det være vanskelig å ta riktige valg. HDL tilbyr produkter av beste kvalitet til fornuftige priser. Vi kvalitets sikrer våre leverandører og kjøper aldri 3. parts produkter, men kun fra fabrikker som selv er spesialister på akkurat sine produkter.

Hos HDL skal du føle at det er trygt å kjøpe både på grunn av vår kunnskap og ikke minst fordi kvaliteten er til å stole på. For mer informasjon om kvalitet, se  “Viktige kvalitetsfaktorer”

LED-produkter vi tilbyr

  • Alt i LED-striper og i alle IP-grader (fukt- og støv gradering). Husk å informere oss om du ønsker annen IP grad enn for standard innebruk.
  • LED panel plater for gipshimling og generell himlingsmontasje. Gir et særdeles godt lys og er et rimelig alternativ til downlights. Bygger kun 18 mm. Fås både i runde og kvadratiske varianter fra ø145 mm til ø300 mm og i størrelser fra 145 x 145 mm til 300 x 300 mm. Disse lampene trenger ikke bakboks da de ikke blir varme, og kan leveres både i varmhvit og naturlig hvit.
  • Tynne LED panel plater i størrelser 300 x 300 mm, 300 x 600, 300 x 1200, 600 x 600, 600 x 1200 for systemhimling. Slike plater gir ualminnelig godt og behagelig lys, og vi ser en trend der disse tar mer og mer over for armaturer. De kan leveres i fast eller variabel hvitfarge eller i RGB, RGBW, RGBN Platene kan leveres med wago-tilkobling ferdig for effektiv installasjon. De trenger ikke bakboks og blir ikke varme.
  • Alt i drivere, forsterkere, strømforsyninger og tilbehør.
  • VI tilbyr LED striper og LED-lamper med variabel hvithet. Disse lar seg både dimme og trinnløst stilles inn på ønsket KELVIN temperatur fra 2700K til 6500K.

Ny elegant og høykvalitets downlight

Vår egenutviklete LED downlight er av høyeste kvalitet, med markedets beste RA-verdi på hele 97. Kvaliteten merkes i at temperaturen på bakdelen av lampen ikke overstiger 50 grader. Det betyr minimal slitasje på dioden og elektronikken og gir lampene et langt liv. Lampene dimmer flimmerfritt og er meget enkle å installere.