<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
HDL tjenester - bakgrunn stor bilde

Tjenester

La oss hjelpe deg med ditt prosjekt

Hvordan vi kan hjelpe deg

Vi er veldig opptatt av at alle våre kunders prosjekter blir gode prosjekter.
For å oppnå best mulig resultat kan vi bistå deg med eksperthjelp innen:

La oss hjelpe deg igang 

Fortell oss om ditt prosjekt!
HDL Tjenester-prosjektering

Prosjektering

Vi kan bistå med gjennomgang av dine hustegninger og gi forslag til løsning. 

Det kan føles komplisert å planlegge et smarthusanlegg, og ikke alle elektrikere har nødvendig innsikt og vet hva man bør tenke på. Vi kan bistå med råd og veiledning slik at installasjonen din blir utført på best mulig måte, vi kan informere om mulighetene og gi praktiske råd.

Vil du styre lys og varme på en smartere måte som sparer energi? Eller vil du ha en superbolig der alt tenkelig fra porttelefon med fingeravtrykksleser til multiroms musikkanlegg og automatisk vanning av hagen styres fra appen din? Vi kan bistå deg med å gi innspill til kabel- og koblingstegninger, instruere elektrikeren og følge opp i den grad du ønsker det. 

Ta kontakt med oss for prosjektering

Kontakt meg

HDL Tjenester - Lysdesign

Valg av belysning

På vårt visningssenter på Alnabru kan vi vise deg en rekke flotte lamper og belysningsprodukter. Disse er plukket ut med omhu for å skape stilfulle hjem med atmosfære og godt lys. 

Vi kan hjelpe deg med riktige valg av belysning, så alt fungerer optimalt i ditt hjem. 

Ved å benytte vår ekspertise vil du oppnå et elegant og gjennomtenkt resultat du vil være stolt av - og ikke minst veldig fornøyd med i mange år fremover. 

 Ta kontakt med oss for belysning

Kontakt meg

 

HDL Tjenester- Programmering

Programmering

Hos oss velger du om du selv ønsker å utføre konfigurasjon av løsningen din, eller om du ønsker at vi eller elektrikeren din skal gjøre det. 

Våre dyktige medarbeidere kan skape akkurat den funksjonaliteten du ønsker fra å lage en enkel bryter som slår lys av og på, til avanserte scener som styrer mange ting i boligen din samtidig - gjerne automatisk til faste tidspunkter eller ved et tastetrykk på appen din. 

Hvis du ønsker å utføre dette selv, kan vi anbefale våre kurs. Sjekk også på vårt supportsenter der du finner en rekke råd og tips.

Kursoversikt   Supportsenter

 

HDL Tjenester - våre tjenester

Summen av våre tjenester

I HDL Nordic setter vi vår stolthet i å hjelpe deg med å realisere dine drømmer og bidra til at du får en bolig som er smart, energieffektiv og stilfull.

Vårt team har lang erfaring og inngående kunnskap. Vi sørger for at du får et profesjonelt resultat med de beste tekniske løsningene på markedet innenfor det budsjettet du har satt opp. 

Vi kan hjelpe deg uansett om prosjektet ditt er stort eller lite, og samarbeider gjerne med deg, din elektriker eller eventuelt din arkitekt/interiørarkitekt. Sammen er vi med og skaper gode resultater!

Vår visjon er å gjøre alle hjem smarte!

eget_prosjekt.jpg

Jeg er interessert eller har noen spørsmål!
 

Kontakt meg