<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Designinngang_Enviro_panel.jpg

Smarthus

-Full  kontroll over boligen din, kablet og trådløst

Hva er et smarthus?

Noen av mulighetene med et HDL Smarthus

Du vil oppleve en rekke fordeler med å bo i et smarthus. Nedenfor finner du en oversikt som viser noen av områdene, med en kort beskrivelse om du klikker på dem.

La oss hjelpe deg i gang! 

Fortell oss om ditt prosjekt!
Smarte paneler som er enkle i bruk

Stilrent design

Velg mellom en rekke smarte og elegante brytere med et design som vil være med å heve inntrykket av hjemmet ditt - og som ikke minst er enkle å bruke for alle. Flere modeller finnes både som kablede og trådløse. Glem lange rekker med paneler - nå trenger du kun ét bryter for å styre alt i rommet!

 

 

Intelligent smarthus

Intelligent smarthus 

Et smarthus skal ikke bare virke smart, men være smart! Det skal fungere som din personlige butler, som alltid er våken, til stede og passer på. Den utfører sine plikter nøyaktig slik du har bedt den om – hver gang. På mobilen din kan du få all ønsket informasjon, i tillegg til at du kan styre lys og andre ting uansett om du er hjemme eller borte. 

HDL smarthus integrasjon

Framtidsikret

HDL smarthus kan integreres med en rekke av de standarene som finnes i marked, som KNX, Zigbee, Z-wave, EnOcean og DALI. Du kan styre Philips Hue-lamper og Sonos lydanlegg. Dette gir deg en stor grad av trygghet for framtiden og frihet til å velge fritt.

Vi er opptatt av åpenhet og integrasjon! 

Komplett løsning

Komplett løsning

Hos oss får du et komplett utvalg av alt du trenger for å gjøre boligen din smart. I tillegg til et variert utvalg av brytere og sensorer, ordner vi styringen av varme, lys, gardiner, dørstasjon, kobling til alarmer og mye mere …...

Kablet og trådløst i samme system

Velg fritt om du ønsker en kablet eller trådløst installasjon - eller en kombinasjon av begge. Brytere har samme design og fungerer om hverandre. Dette fjerner alle begrensninger og gjør det enkelt å gjøre utvidelser senere. 

I et nybygg kan det ofte være smart å legge opp et kablet anlegg, mens det i en eksisterende bolig kan installeres et trådløst anlegg for å unngå bygningsmessige inngrep.

HDL passer derfor perfekt inn i et hvilket som helst bygg - nytt som gammelt, stort som lite...

Smarthusløsninger til rimelige priser

Koster ikke skjorta

Vi ønsker at alle skal ha råd til smarthusløsninger, med alle fordeler og besparelser dette bringer med seg. Helt siden vi startet HDL i Norge har vi derfor ledet an for å få prisene ned på et nivå som er fornuftig for folk flest, blant annet ved å fjerne unødvendige mellomledd for kun å selge gjennom vår nettbutikk eller gjennom din elektriker.

HDL kombinerer solide og gjennomtenkte løsninger av høy kvalitet til rimelige priser. En rimelig investering uten abonnement.

Hva sier våre kunder?

HDL kunde - Hvalstad

"Jeg er mest fornøyd med nå ha et hus som er en del av "fremtiden". Det er også flott at panelene har et high-tech look, men er intuitive og enkle å bruke. Fint å slippe en "hel vegg" full med dimmebrytere."

Tone, Hvalstad

Audun Jetlund

"Viktigst for meg er at HDL har elegante brytere og paneler som enkelt monteres i standard veggbokser, og et omfattende utvalg av sensorer og løsninger for dimming, styring av gardiner og persienner, samt avansert varmestyring "

Audun Jetlund

Bernardo Escobar Mondaca

"HDL er kort sagt et smart og stilrent system. Har det både hjemme og på kontoret og er mest fornøyd med at alt kan styres fra et touch Enviro panel. Alt av lys, varme, musikk og gardiner styres fra det samme panelet. "

Bernardo Escobar Mondaca, Aquarør AS

eget_prosjekt.jpg

Jeg er interessert eller har noen spørsmål!
 

Kontakt meg