<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 HDL Smarte bygg

Smarte bygg

- for alle typer av store prosjekter

For alle typer smarte bygg

Vi har de produktene som skal til for å styre de fleste bygg på en strukturert og oversiktlig måte, med KNX, DALI, LED belysning og HDL Buspro

La oss hjelpe deg igang

Fortell oss om ditt prosjekt!
HDL smarte bygg - lang erfaring

Lang erfaring

HDL ble grunnlagt i 1985 og spesialiserte seg de første 15 årene på å bygge lysstyringssystemer for belysning av teaterscener, saler og konserthaller. Fra år 2000 har vi i tillegg produsert styringsløsninger for bolig og næringsbygg, der vi i dag er en ledende leverandør.

HDL smarte bygg - næringsbygg internasjonalt

Alle typer bygg

HDL har installert en rekke løsninger i næringsbygg internasjonalt. Verdt å nevne er Great Hall of the People i Beijing der vi styrer 26.000 lyskilder, 2010 World Expo Centre i Shanghai, prestisjebygget til BMW World i München og det nye NATO-bygget i Brüssel.

HDL smarte bygg - fleksibilitet

Fleksibilitet

I dag er vi alene om å kunne levere både trådløse og kablete løsninger som både kan benyttes hver for seg eller slås sammen i samme anlegg. Resultatet av dette er at vi kan montere våre løsninger i eksisterende så vel som i nye bygg og kan løse alle utfordringer som trygghet og fleksibilitet i forhold til funksjonalitet og sikkerhet.

HDL smarte bygg - kontor og næringsbygg

Kontor og næringsbygg

Vi har de produktene som skal til for å styre de fleste typer kontor-og næringsbygg på en strukturert og oversiktlig måte, både sentralisert og desentralisert, enten ved å benytte HDL BUS Pro eller med vår serie av KNX komponenter.

HDL smarte bygg - restauranter og barer

Restauranter og barer

Smart styring for restauranter og barer passer med sine enkle bruk perfekt på et sted hvor det er mange som jobber

Hva sier våre kunder?

01.jpeg

"Etter å ha blitt godt kjent med produktene og funksjonene selger vi inn HDL anlegg i 60% av boligene vi er med å bygge med Urbanhus Oslo. Anleggene kler husene godt og vi ønsker å levere anlegg vi kan være stolte av"

Henning Backe, IKT Elektro AS

 HDL forhandler - Lage Li Hauger, Gilbo & Bygg AS

"Vi i Gilbo og Bygg AS er veldig fornøyd med den oppfølging HDL Nordic har vist. Det er viktig for oss at kunden føler trygghet i valg av styringssystem og at vi som entreprenør kan stole på at vi leverer et systemet som er miljøvennlig og rettet mot fremtiden. Jeg vil anbefale HDL Nordic på det varmeste. "

Lage Li Hauger, Gilbo & Bygg AS

eget_prosjekt.jpg

Jeg er interessert eller har noen spørsmål!
 

Kontakt meg