<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
HDL Musikk - stue bakgrunn forside

musikk

Integrert lyd i alle rom

Multiroms Lydanlegg

Det sies at musikk er sjelens språk. Den beste måten å nyte god musikk hjemme er gjennom et intelligent system, som spiller på behagelig volum
i flere rom samtidig. Ikke for høyt, ikke masete - musikken er bare rundt deg og gir en svevende følelse av velvære. 

 

Se alle våre typer og modeller

Til nettbutikken
HDL Musikk - CasaTunes multiroms lydanlegg

 

CasaTunes multiroms lydanlegg lar deg ...

... lytte til all den musikk du måtte ønske i hvert rom i boligen, enkelt betjent fra en app eller fra elegante paneler på veggen.

Du slipper å sette stereoen i stua på full styrke for også å høre den inne på kjøkkenet eller badet. Spill heller musikken i flere rom samtidig på et behagelig volum - enten den samme musikken eller forskjellig musikk i flere rom 

Våkne om morgenen ved at musikken slår seg på på lavt volum til avtalt tid for så å øke i styrke til du sier fra. Tilsvarende kan du sovne inn om kvelden til musikk som sakte "fader" ut. 

Hele familien kan ha hver sin app og styre sin egen musikk. 

Musikken kan spilles både fra kablete og trådløse Airplay høyttalere, og har du allerede en surround-forsterker kan denne kobles til og fungere som en del av anlegget.

CasaTunes gir full fleksibilitet og er markedets smarteste og mest fleksible multiroms lydanlegg.

HDL Musikk - CasaTunes musikk i hele boligen

Musikk i hele boligen

Med CasaTunes kan du strømme forskjellige lydkilder i forskjellige rom i huset. Hør P4 på badet, Spotify på stua og musikk fra iPhonen din på kjøkkenet... samtidig.

Har du fest kan du enkelt slå sammen flere rom og  spiller det samme i stua, som på kjøkkenet og på terrassen. 

Dette velger du enkelt på appen, samtidig som du velger den musikken du vil høre på enten det er fra Spotify, Tidal eller en av tusenvis internettradio-stasjoner, også de norske.

Dette gir en deilig følelse av luksus og velvære. 

HDL Musikk - oversiktlig app

Oversiktlig App

Appen er enkel å bruke. Valg av sang, spilleliste eller radiostasjoner ligger lett tilgjengelig. Bl.a. har du tilgang til tusenvis av internett radiostasjoner i alle sjangere, også norske, og med usedvanlig god lydgjengivelse.  

Sett lyden på behagelig volum i rom for rom istedenfor veldig høyt i et rom. Volum, valg av lydkilde, valg av rom eller alle rom samtidig ligger alt oversiktlig i appen. Appen er selvforklarende og logisk satt opp, og gjør det gøy å utforske musikken.

 


 

HDL Musikk - jeg er interessert

Jeg er interessert!

Send oss en epost