<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

LED for alle typer boliger

HDL Lighting - Downlights
HDL Lighting - vegglamper
HDL Lighting - LED striper
HDL Lighting - Pendler
HDL Lighting - enkel styring
HDL Lighting - drivere
HDL Lighting - strømforsyninger
HDL Lighting - Tjenester
HDL Lighting - Downlight

 

Downlights

Vi tilbyr mange varianter av downlights, både enkle og doble med mulighet for å innstille 360 grader (etter montasje), med vanlig dimming eller dim-to warm funksjon. Alle møter de mest krevende estetiske og tekniske krav. De er elegante, har et moderne uttrykk og gir et behagelig lys med en varm hvitfarge. Lampene gir det perfekte lys i de fleste hjem. 

Hvis du har litt plass over taket, kan du velge downlights for innsparkling. Dette gir en utrolig stilig effekt. La oss vise deg hva vi har.

Se vår nettbutikk for teknisk informasjon og priser

 

Til nettbutikken 

 

HDL Lighting - Vegglamper

Vegglamper

Våre vegglamper har særpreg og et spennede design. Velg mellom utenpåliggende eller innsparklede vegglamper i stilig design. Vi har også trappelys som kan monteres inn i trappetrinnene. 

Lampene i glatt hvit GIPS kan males i samme farge som veggen eller taket, slik at lampene nærmest blir usynlige og går i et med omgivelsene. Her er det mye spennende!

Se alle de lekre lampene i vår nettbutikk.

Til nettbutikken 

 

HDL Lighting - LED-striper

 

LED-striper i alle farger

Det er stadig mer populært å montere LED-striper etter hvert som man oppdager alle bruksområdene. LED-striper kan lyse opp tak, garderobeskap, monteres rundt badekaret eller i dusjen, lyse opp kjøkkenøya, freses inn i gelender og uterekkverk eller lyse opp boligen utenfra i forskjellige farger. Her er det bare å bruke fantasien!

Vi har et av markedets største utvalg av LED-striper og profiler. Med vårt store og varierte utvalg dekker vi de fleste behov for inne og utebruk, i fast- eller variabel hvitfarge og med farger som kan endre seg i forskjellige lysspill. 

Du finner et stort sortiment i vår nettbutikk. Er det noe du savner, så si fra. Vi kan skaffe det meste.

Til nettbutikken 

 

 

HDL Lighting - Pendler

Pendler

Vi kan levere et stort utvalg pendler, i gips eller aluminium - og i flere sjatteringer av betong. Lampene i gips kan males i samme farge som veggen eller taket, noe som gir et veldig flott og stilfullt utrykk. 

Se alle de lekre bildene i vår brosjyre. Pendler finner du på sidene 19 til 24. For de vi ikke har i nettbutikken er leveringtid 4 - 8 uker. 

 

Se brosjyren med designlamper 

 

 

 

 

HDL Lighting - Enkel styring

Enkel styring

LED styring med elegante trådløse brytere eller fjernkontroller - eller fra en oversiktlig app på mobilen.

Vi har løsninger for:

  • Alle varianter av smarthusstyring
  • Styring fra vanlige brytere og dimmere
  • Trådløs styring
  • DALI, DMX, 0-10V, etc. 

Vi tar design på alvor og tilbyr derfor flotte brytere og paneler som er elegante, enkle å bruke, selvforklarende og oversiktlige.

Vi tilbyr en rekke trådløse styringsløsninger, se vår nettbutikk for de mange modellene, variantene og fargene som tar høyde for enhver smak og behov.

 

Til nettbutikken 

 

 

HDL Lighting - Drivere

Drivere

Drivere til alle formål og for styring med alle kjente standarder.

For å kunne styre LED lamper optimalt, må de ha drivere for den måten de skal styres på. Det er disse som sørger for at lyset kan dimmes.

Det finnes en rekke typer styring, og det er normalt elektrikeren eller RIE som velger hvilken styring og effekt på driveren som passer best i ditt prosjekt. F.eks. hvor mange lamper som skal drives fra en og samme driver.

Vi har hele spekteret av hva du trenger, bl.a. inkludert DALI, DMX, KNX, HDL buspro m.m.

Se vårt utvalg i nettbutikken eller spør oss om råd. 

 

Til nettbutikken 

 

HDL Lighting - Strømforsyninger

Strømforsyninger

Valg av riktig strømforsyning kan være en egen vitenskap, og er ikke alltid enkelt. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen dine totalløsninger slik at du får det korrekt med en gang.

Se vårt utvalg i nettbutikken eller spør oss om råd.

 

Til nettbutikken 

 

 

HDL Lighting - Tjenester

Tjenester

Vi har lysdesigner på huset så vi kan tilby profesjonelle lysplaner og lysberegninger, samt gode valg av lamper uansett om prosjektet er lite eller stort. 

Kombinert med våre dyktige ingeniører har vi en uovertruffen miks av kunnskap, både estetisk, teknisk og miljømessig for å skape riktig belysning i boligen i henhold til dine ønsker. 

La oss bistå deg i ditt prosjekt for optimalt resultat. 

 

Jeg er interessert eller vil vite mer! 

Kontakt meg