<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
HDL LED privat

LED for privatboliger

- alle typer  LED belysning for din bolig

Stort utvalg innen LED belysning

Hos oss finner du et stort og variert utvalg av LED-belysning og vi står klare til å bistå deg. 

Last ned vår HDL Lighting brosjyre

Last ned brosjyre
HDL Lighting - LED lamper

Stort fagområde

Belysning er et stort fagområde. Vi har valgt å spesialisere oss på innebelysning med bruk av LED-lamper for bolig og bygg. Her kan vi tilby et rikholdig utvalg, og som stadig er under utvidelse basert på hva vi får forespørsler om og hva som er i tiden. I vår nettbutikk finner du oppdatert oversikt over alle våre lamper og lyskilder, teknisk informasjon og priser.

 

Til nettbutikken 

 

 

HDL LED belysning plannlegging

Planlegging 

En godt planlagt lyssetting kan bidra til å gi boligen et mer stilfylt og spennede uttrykk. Vi anbefaler først å tenke gjennom grunnbelysningen, den belysningen som er naturlig å ha i det enkelte rommet for å få et godt lys. Dernest planlegges den belysningen som vil skape effekter og atmosfære. Hvis du ønsker det kan våre lysdesignere bistå deg med planleggingen til hjemmet ditt.

HDL LED belysning velg riktig

Velge riktig

Det å velge god LED-belysning kan være komplisert. Her er noen av de viktigste begrepene det er greit å kjenne til for å gjøre gode valg:

  • Lysstyrke (Lumen-lm og LUX-lx)
  • Effekt (Watt) 
  • Fargetemperatur (måles i Kelvin, K)
  • Fast kontra variabel hvithet
  • Fargegjengivelse / RA-verdi (CRI)

Les videre om begrepene og disse viktige tekniske faktorene i vår LED brosjyre. Vi hjelper deg til å velge riktig, slik at du får lamper som passer perfekt for din bolig og har lang levetid. 

Se vår LED brosjyre 

 

HDL LED belysning fornuftige priser

Valuta for pengene

Med mange LED-produkter i markedet kan det være vanskelig å ta et best mulig valg. HDL tilbyr kun produkter av høy kvalitet, men til fornuftige priser.

Vi har kvalitetssikret alle våre leverandører og besøker dem jevnlig. Vi kjøper aldri 3. parts produkter, men kun direkte fra fabrikker som er spesialister på nettopp sine produkter.

Våre produkter kan du stole på!

Hva sier en av våre kunder?

WMG

"Vi velger Smarthus og LED belysningsløsninger fra HDL, for HDL gir oss en genuin og enestående oppfølging av våre montører hmt. nye produkter, kursing og pågående prosjekter"

Kenneth Christiansen fra Wist, Mikelsen & Gifstad AS

eget_prosjekt.jpg

Jeg er interessert eller har noen spørsmål!
 

Kontakt meg