<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
HDL LED privat

LED drivere

- for alle typer av LED belysning 

Stort utvalg av LED drivere

Hos oss finner du et stort og variert utvalg av drivere for LED-belysning og strømforsyninger. Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette. 

 

led-drivere-side-bilde

 

Se alle typer og modeller 

Til nettbutikken
HDL Lighting - LED lamper

Stort fagområde

Belysing er et stort fagområde, men felles for alle LED-lamper er at de trenger en eller annen form for LED-driver og strømforsyning for å fungere. 

Her kan vi tilby et rikholdig utvalg, og som stadig er under utvidelse basert på hva vi får forespørsler om og hva som er i tiden.

I vår nettbutikk finner du oppdatert oversikt over alle våre LED-drivere og strømforsyninger med teknisk informasjon og priser.

 

Til nettbutikken 

 

 

led-drivere

Drivere til LED

Alle LED-lamper må ha drivere for å kunne styre lyset i lampene. Driveren velges ut ifra hvilken type styring man skal ha og i forhold til effekt. 

Det er egne drivere for de forskjellige standardene på markedet, som for trådløs styring eller styring med DALI, DMX eller 0-10V. Drivere kan også fås med forskjellig antall kanaler, som gjør det mulig å styre flere LED-lamper fra en og samme driver. 

Vi fører drivere til alle typer formål og for styring med alle kjente standarder. Se vårt utvalg i nettbutikken eller spør oss om råd. 

 

Se alle i nettbutikken 

MW-LPF-90-24-640-742

Strømforsyninger

Valg av riktig strømforsyning kan være en egen vitenskap, og er ikke alltid enkelt. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen dine totalløsninger slik at du får det riktig med en gang.

Se vårt utvalg i nettbutikken eller spør oss om råd.

 

Se alle i nettbutikken 

 

HDL LED belysning fornuftige priser

Valuta for pengene

Med mange LED-produkter i markedet kan det være vanskelig å ta riktige valg og det er dessverre mange drivere som ikke holder mål. HDL tilbyr kun produkter av høy kvalitet, men til fornuftige priser.

Vi har kvalitetssikret alle våre leverandører og besøker dem jevnlig. Vi kjøper aldri 3. parts produkter, men kun direkte fra fabrikker som er spesialister på nettopp sine produkter.

Våre produkter kan du stole på!

Hva sier en av våre kunder?

WMG

"Vi velger Smarthus og LED belysningsløsninger fra HDL, for HDL gir oss en genuin og enestående oppfølging av våre montører hmt. nye produkter, kursing og pågående prosjekter"

Kenneth Christiansen fra Wist, Mikelsen & Gifstad AS

eget_prosjekt.jpg

Jeg er interessert eller har noen spørsmål!
 

Kontakt meg