<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
HDL LED business - LED for næringsbygg

LED for næringsbygg

- alle typer  LED belysning for  næringsprosjekter

Stort utvalg innen LED belysning

 

Vi tilbyr et stort og variert utvalg av LED-belysning for alle typer næringslokaler.
Med vår ekspertise kan vi hjelpe med å sette sammen de mest komplekse løsninger med alle typer drivere og koblinger. Ta kontakt med våre fagfolk innen lysdesign og tekniske løsninger for bistand og tilbud. Vi liker å overraske positivt. 

La oss hjelpe deg igang!

Fortell oss om ditt prosjekt!
HDL LED business - stort utvalg

Stort utvalg

Led-belysning kan være så mangt, og man bør være sikker i sin sak på at løsningen man kjøpe vil 1) fungere optimalt, 2) inneha de riktige kvalifikasjonene og 3) virke problemfritt i mange år.

I HDL tar vi LED på alvor. Våre fabrikker er kvalitetssikret og er av de beste i markedet. Det er ingen opsjon for oss å motta reklamasjoner. Derfor er vi strengere enn de fleste på at produktene innehar de beste tekniske dataene og vil fungere optimalt i mange år uten å forringe seg. 

Vår tekniske stab består av fagingeniører og lysdesignere. Vi kan levere enhver løsning for den standard du skal benytte, det være seg DALI, DMX, 0-10V. Vi skreddersyr enten koblingen skal være med LINECT, Hurtigkobling eller Stikk. 

Vi gir 5 års garanti både på lampene og den styringselektronikken du velger. 

HDL LED business - valuta for pengene

Valuta for pengene

Hos oss finner du elegante og brukerriktige LED belysning til en fornuftig pris! Fordi vi selger direkte til deg, vil vi alltid være konkurransedyktig på pris uansett om det gjelder kjøp av en lampe eller en større ordre.

Vi har styringsløsninger uansett om belysningen skal styres med 230V, trådløst, DALI, DMX eller 0-10V. Med lang erfaring med alle standarder på markedet, kan vi hjelpe deg å velge den riktige og mest effektive løsningen med en gang. 

 

HDL LED business - hjelp hele veien

Hjelp hele veien

Vi tar ansvar!

Ønsker du hjelp til å sette sammen en løsning mest mulig optimalt, vil våre lysdesignere og fagingeniører designe dette ferdig for deg. Du vil også få den oppfølgingen du ønsker underveis.

Du vil snarlig finne ut at en HDL-medarbeider er kompetent til å håndtere de mest komplekse problemstillinger, og vil kunne være en viktig støtte for deg i valg av riktig belysning, riktig sammensetning og bruk av de riktige standarder, drivere og koblingsmetode for de enkelte prosjektene.  

 

HDL LED business - alle typer prosjekter

Alle typer prosjekter

Vi kan levere lamper til de fleste næringsprosjekter, og jobber nært med deg for å sørge for at sammensetningen av lamper, drivere og koblinger er optimal i forhold til ditt prosjekt. Ofte er prosjektene ferdig beskrevet iht. anbudskonkurranser. Vi kan sette sammen løsningen i forhold til dette, og gi deg meget konkurransedyktige tilbud og nær oppfølging. 

Våre lysdesignere sørger for riktig belysning i prosjekter der dette ikke er forhåndsbestemt, og våre ingeniører sørger for riktige valg av komponenter i forhold til den styringen som er valgt, om det er kun stikkontakt, DALI, DMX, 0-10V, trådløst, etc. 

Det kan skapes funksjonelt lys på en spennende måte ved å blande LED-plater, LED-striper, downlights og designlamper. Vi gir gjerne tips og innspill.   

LED-panelplater leveres ferdige med hurtigkobling, Linect, stikk, osv. Du får 5 års garanti både på belysningen og elektronikken. 

 

Hva sier en av våre kunder?

HDL LED business - WM&G AS

"Vi velger Smarthus og LED belysningsløsninger fra HDL, for HDL gir oss en genuin og enestående oppfølging av våre montører hmt. nye produkter, kursing og pågående prosjekter"

Kenneth Christiansen fra Wist, Mikelsen & Gifstad AS

eget_prosjekt.jpg

Jeg er interessert eller har noen spørsmål!
 

Kontakt meg