<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
enkel_styring_led

ENKEL STYRING

- for alle typer av LED belysning

Alt for helt enkel styring

Hos oss finner du også et stort utvalg smarte enkle styringløsninger, som er perfekt når du kun ønsker å styre LED belysing på en enkel og grei måte. 

 

 Enkel styring av LED belysning

 

Hjelp for å komme igang?

Fortell oss om ditt prosjekt!
HDL Lighting - Enkel styring

Få full kontroll

Du kan få enkel styring med elegante trådløse brytere eller fra pene små fjernkontroller - eller hva med å styre fra en oversiktlig app på din mobil.

Vi har løsninger for:

  • Alle varianter av smarthusstyring
  • Styring fra vanlige brytere og dimmere
  • Trådløs styring
  • DALI, DMX, 0-10V, etc. 

Vi tar design på alvor og tilbyr derfor flotte brytere og paneler som er elegante, enkle å bruke, selvforklarende og oversiktlige.

Vi tilbyr en rekke trådløse styringsløsninger, se vår nettbutikk for de mange modellene, variantene og fargene som tar høyde for enhver smak og behov.

 

Til nettbutikken 

 

 

Stort utvalg av styring for LED

Hva skal du velge?

Vi har mange års erfaring med alle typer smarthusløsninger og har høy kompetanse innen kjente standarder i markedet. Dette gjør at vi kan bistå deg i ditt prosjekt, så du er sikret et optimalt resultat.

La oss sammen sette opp en løsning slik at du får det riktig med en gang. Det er ingen grunn til å nøle - spør oss om råd! 

 

Kontakt oss 

 

prosjekter

Spesielle ønsker

Vi har styringsløsninger uansett om belysningen skal styres med 230 V, tråsløst, DALI, DMX eller 0-10V. 

Med vår lange erfaring med alle standardene på markedet kan vi hjelpe deg med å sette sammen en mest mulig effektiv løsning for ditt prosjekt.

Har vi ikke akkurat de komponentene du trenger, kan vi i mange tilfeller skaffe dem eller i det minste bistå deg med å finne de riktige. Kontakt oss idag!

 

Kontakt oss  

 

 

Hva sier en av våre kunder?

WMG

"Vi velger Smarthus og LED belysningsløsninger fra HDL, for HDL gir oss en genuin og enestående oppfølging av våre montører mht. nye produkter, kursing og pågående prosjekter"

Kenneth Christiansen fra Wist, Mikelsen & Gifstad AS

eget_prosjekt.jpg

Jeg er interessert eller har noen spørsmål!
 

Kontakt meg