<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
HDL Musikk - Casatunes - stue bakgrunn til veggpanel

CASATUNES MULTIROM LYDANLEGG

Musikkservere og forsterkere

Casatunes musikk lydanlegg

Med CasaTunes multiroms lydanlegg kan du lytte til den musikken du måtte ønske i hvert rom i boligen, alt enkelt betjent fra en app og/eller fra elegante paneler på veggen. Det er helt fleksibelt om du velger å høre den samme musikken i flere rom, eller forskjellig musikk i hvert enkelt rom. Anlegget kan kobles opp mot nesten usynlige høyttalere som bygges inn i tak og vegger, dine vanlige høyttalere eller og/eller frrittstående AirPlay høyttalere. Hele løsningen kan monteres som et "stand-alone" anlegg eller som en fullstendig integrert del av ditt HDL smarthus. 

Som du kan vokse med

Til en CasaTunes musikk-server kan du koble inntil 6 x CasaTunes 6X6 matriseforsterkere. Med dette oppsettet kan du spille musikk i hele 36 rom fra et og samme anlegg. 

Fleksibel effekt

Med hver CasaTunes 6X6 matrix forsterker får du inntil 50W effekt i hvert av 6 rom når koblet til 8 ohm høyttalere. Du kan oppnå ekstra effekt boost på hele 100W ved å koble to forsterkerutganger sammen. 

Ekstra effektforsterker

En CasaTunes 6X6 matrise-forsterker har en innebygget forforsterker utgang på linjenivå og et 12V trigger-signal for hvert av de 6 rommene. Du kan derfor koble til en ekstra AV-forsterker eller en effektforsterker for å gi enda mer effekt til høyttalerne i rommet eller hvis du skal "lydlegge" et større område.

Inngangskilder

Fire av seks innganger på matrise forsterkeren er reservert strømmer fra CasaTunes serveren. Til de to gjenværende inngangene, som kan benyttes for 2 analoge eller som 1 analog og 1 digital inngang, kan det kobles andre lydkilder, som TV, DVD, Google cast utstyr, etc.

Trådløse Høyttalere

Du kan utvide den løsningen du har valgt med inntil 5 ekstra trådløse eller nettverksbaserte Apple AirPlay høyttalere. CasaTunes synkroniserer lyden slik at dine kablete og trådløse høyttalere fungerer i perfekt harmoni. 

Rack Montert

Rack monteringsutstyr medfølger både til CasaTunes musikkserver og til CasaTunes 6X6 matrise forsterker. 
HDL Musikk - Casatunes - musikk

Musikk Tjenester

CasaTunes supporterer SHOUTcast® og TuneIn® radio, med over 100.000 gratis radiostasjoner å velge mellom samt flere populære premium musikktjenester, som Deezer®, Microsoft Groove®, Spotify®, TIDAL® m.m.

Apple AirPlay

Inntil 5 rom kan automatisk bli konfigurert som AirPlay høyttalersoner. Strøm din musikk-app fra en eller flere iPhone, iPad og iPod touch skjermer til hvilket som helst rom.

Musikk Nettverk

CasaTunes kan spille musikk som er lagret på uPnP/DLNA mediaservere og nettverkstilkoblede  lagringsenheter, Plex eller Twonky.

Dine Egne Spillelister

CasaTunes QuickSync kan automatisk finne, katalogiserer og eventuelt kopiere musikksamlingen din til musikkserveren.

Musikkserver Harddisken

CasaTunes musikkserver kan tilby hele 320GB for lagring av hele musikksamlingen din. Dette er mer enn nok til å lagre hele 60.000 eller flere mp3 sanger.

High Definition Audio

Støtter 24 bit/192Khz High Definition Audio playback.

Musikk kompatibilitet

CasaTunes håndterer en rekke formater, som  ukomprimert (WAV, AIFF, DSD), 
lossless komprimert (FLAC, ALAC, APE, WMA)
og lossy komprimert (M4A, MP3, WMA, OGG, AAC) audio formater
HDL Musikk - Casatunes - funksjoner

Rom Grupper

Du kan dele opp rommene i romgrupper for å forenkle hva du vil spille i de enkelte rommene. Når du slår på en utvalgt romgruppe, vil det spilles samme musikk i disse rommene i tillegg til at volumet stiller seg automatisk til valgte forhåndsinnstillinger.
 
Oppdeling i romgrupper er også smart med tanke på Partyinnstilling og "Whole house music".
 
 

Vekkerklokke og Innsovningsmusikk

Du kan sette CasaTunes til å fungere som vekkerklokke i et eller flere rom. Våkne opp til din favoritt musikk i ditt rom til avtalt tid til valgte dager i uken. La volumet øke gradvis til et valgt toppvolum og forhåndsbestem når musikken skal slå seg av. 
 
På tilsvarende måte kan du bestemme at CasaTunes skal dempe musikken gradvis for så å slå seg av når du skal sovne. 
 

Styr hvor musikken skal spilles

Med CasaTunes kan du "flytte" musikken fra et rom til et annet, "dele" musikken du spiller i et rom med andre rom eller velge å lytte til samme musikk som spilles i et tredje rom. 

Spillelister

Det er like enkelt å lage en CasaTunes spilleliste som å lagre sangene som ligge i spillekøen. Du kan blande sanger fra forskjellige musikktjenester i samme spilleliste.

AV Receiver/Surround forsterker Integrasjon

Det er enkelt å koble surroundforsterkeren i stua til  CasaTunes den blir en del av multiormsanlegget. Dette er spesielt tilrettelagt for de fleste forsterkere fra populære merker som Denon, Harman Kardon, Integra, Marantz, NAD, Onkyo, Pioneer, Sony og Yamaha. Du kan velge å spille musikk kun fra denne sonen/rommet, eller la surroundforsterkeren spille samme musikk som i andre rom. 

Varsling til Bønn

CasaTunes har integrert støtte for varsling til bønn ved å fremføre adhan (varsling til bønn) på valgte tidspunkter.
HDL Musikk - Casatunes - kontroll

Android og IOS apper

CasaTunes Appen er laget spesielt for Android og iOS smarttelefoner og nettbrett.

Stemmekontroll

CasaTunes kan styres med stemmekontroll ved å benytte et Alexa aktivert produkt som Amazon Echo og Echo Dot. En enhet kan styre et rom eller hele boligen. 

CasaTunes bryterpaneler

CasaTunes egne bryterepaneler kjøpes separat. De er både oversiktlige og enkle i bruk. I tillegg til å styre et rom viser de metadata for sangen som spilles og man kan bla i sanger og velge musikk.  
HDL Musikk - Casatunes - integrasjon

Direkte Integrasjon

CasaTunes tilbyr direkte integrasjon mot mange populære styringssystemer, som HDL, Control4, Compass Control,  Lutron, RTI, URC og andre.

Styringsmuligheter

CasaTunes tilbyr flere måter å styre CasaTunes på, som CasaTunes Serial API, Serial-over-IP API og en robust RESTful API. Den REST baserte API'en er benyttet til å utvikle CasaTunes Android og iOS appene.

App Integrasjon

CasaTunes Apps tilbyr også enkel 3. parts styring og automasjon via en robust URL ordning.

HDL Musikk - Casatunes - innebygde støtteverktøy

Oppdateringer

CasaTunes tilbyr gratis oppdateringer i hele anleggets levetid. Du kan velge om oppdateringene skal foretas manuelt eller automatisk. 

Fjerntilgang

Som installatør kan du sette opp fjerntilgang til dine kunders anlegg for å spare tid og penger. 

Selvdiagnostisering og Varslinger 

CasaTunes vil automatisk prøve å resette seg ved feil, og vil varsle den som er ansvarlig (kunde eller installatør) om den oppdager et problem. På denne måten kan man være proaktiv hvis noe skulle skje. 

Separate sluttbruker og administrator oppgaver

CasaTunes skiller mellom administrator og sluttbruker-oppgaver for å unngå risikoen for at kunder uforvarende skal endre konfigurasjonen til anlegget.  CasaTunes tilbyr derfor en separat nettleserbasert CasaSetup administrasjons verktøy for konfigurering av kundens musikkserver som kan passordbeskytte innstillingene på CasaTunes appen.
eget_prosjekt.jpg

Jeg er interessert eller har noen spørsmål!
 

Kontakt meg