<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
HDL Adgang

Adgang

- kontrollsystemer for adgang til bygg og bolig

Systemer for adgangskontroll

Adgangskontroll med IP-basert dørstasjon og fingeravtrykkleser gir økt sikkerhet og full oversikt over hvem som ringer på døren eller hvem som er hjemme fra uansett hvor du er. 

La oss hjelpe deg igang! 

Fortell oss om ditt prosjekt!
HDL Adgang - adgangskontroll

Perfekt til ditt HDL smarthus 

Trygghet er et viktig aspekt i en smarthusløsning. Du skal kunne vite hvem som ringer på, hvem som er hjemme og at døren din ikke lar seg hacke.

De enkelte familiemedlemmene kan ha hver sin kode for "sin" finger. Du kan faktisk ha flere koder for flere fingre på samme hånd der hver finger representerer forskjellige "scener" i huset. F.eks. kan pekefinger åpne døren og sette på lyset. Langfingeren starter musikkanlegget i tillegg. Ringfinger setter på lys, øker temperaturen, setter på musikken og trekker ned gardiner. Lillefinger slukker lys, senker temperatur og åpner garasjedøra og som stenges igjen etter 5 minutter. 

Hvilken finger som skal gjøre hva er det du som bestemmer. Det samme gjelder hvilke rettigheter det enkelte familiemedlemmet skal ha og om du vil gi en håndverker en midlertidig rettighet til å kunne åpne døren. Et kamera kan også ta bilde hvis uvedkommende prøver å åpne døren. 

Her er det få begrensinger så lenge døranlegget er koblet til smarthusløsningen. 

HDL Adgang - ekey fingeravtrykk leser

ekey fingeravtrykk leser

Med ekey fingeravtrykkleser er det fingeren din som er nøkkelen til døren.

Ekey er kjent som kanskje den mest avanserte fingeravtrykkleseren på markedet. Sikkerheten økes vesentlig ved avtrykket blir omgjort til en algoritme istedenfor et lagret bilde. 

Ekey kan benyttes sammen med Doorbird dørstasjon og vil fungere sømløst sammen med et HDL smarthusanlegg. 

Les mer på eKey engelske sider

HDL Adgang - doorbird dørtelefon

Doorbird dørtelefon

Doorbird er et fullverdig IP-basert calling-anlegg og er tysk kvalitet på sitt beste.  

Doorbird kan monteres i nye og såvel som i eksisterende boliger. Fjern den gamle ringeklokka og benytte kablene som stikker ut til å montere Doorbird.

Du kan enten sette opp Doorbird som et "stand-alone" anlegg eller i kombinasjon med et HDL smarthusanlegg, som en integrert del av denne. Se bilde av hvem som ringer på døren, snakk med vedkommende og åpne døren. 

Doorbird kombinert med ekey og et HDL smarthusanlegg gir deg fremtiden innen adgangskontroll. 

Les mer på Doorbirds engelske sider

 

eget_prosjekt.jpg

Jeg er interessert eller har noen spørsmål!
 

Kontakt meg