<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 Kategorier: Nyheter Produkter

Små aktuatormoduler for trådløse styringsanlegg kan plasseres bak brytere, ved lampepunkter, bak stikkontakter, osv. Dermed kan den la seg styre som en del av smarthusanlegget.  

Trådløse aktuatormoduler - "piller"

I et trådløst HDL-anlegg kan du velge mellom forskjellige aktuatormoduler i forhold til hva som skal styres. Det kan i tillegg velges aktuatorer fra vår kablete serie, som gjøres trådløse via en smart overgang. Aktuatorene kan enten monteres bak på smartbryteren eller hvor som helst i anlegget, f.eks i nærheten av en lampe som en "pille". 

Det er en rekke forskjellige aktuatormoduler å velge mellom, og hvilken som passer best kommer an på hvilke funksjoner bryteren skal ha og hvilken belastning den skal  tåle.  

1 kanals rele HDL-MPR01-RF

Praktisk relemodul for hele 16A/3600W belastning, eller 500W dersom lasten er kapasitiv eller induktiv som f.eks. LED-lamper og lysrør. Har også 4 binærinnganger (ikke-isolert, 240V) som gjør at man kan bruke tradisjonelle brytere (impuls-brytere) som smart-brytere.

Trådløst smarthus rele 1 kanal

For pris og bestilling av HDL-MPR01-RF


2 kanals rele og gardinkontroller HDL-MPR02-RF og HDL-MPC01-RF

Smart relemodul med 2 reléer á 8A/1800W hver, 250W hver dersom lasten er kapasitiv eller induktiv som f.eks. LED-lamper og lysrør. Har i tillegg 4 binærinnganger (ikke-isolert, 240V), som gjør at man kan bruke tradisjonelle brytere (impuls-brytere) som smart-brytere. Kommer også i egen utgave som gardinkontroller, for gardiner, persienner, lerret og andre motorer med to retninger.

Trådløs rele for 2 kanaler og gardinkontroll

For pris og bestilling av HDL-MPR02-RF og HDL-MPC01-RF


1 kanals dimmermodul HDL-MPD01-RF

Liten dimmermodul som gir hele 350W (eller 60W LED). Har i tillegg 4 binærinnganger (ikke-isolert, 240V) som gjør at man kan bruke tradisjonelle brytere (impuls-brytere) som smart-brytere. 

hdl-mpd01-rf_n.jpg

 For pris og bestilling av HDL-MPD01-RF

Trådløs 4 kanals 0/1-10V dimmer HDL-MPDA04-RF

Liten dimmermodul med 4 kanaler med 0-10V for LED, halogen og glødelamper. Den er beregnet for hele 360W (eller 70-120W LED). Har i tillegg 4 binærinnganger (ikke-isolert, 240V) som gjør at man kan bruke tradisjonelle brytere (impuls-brytere) som smart-brytere. 

HDL Buspro trådløse dimmer

 For pris og bestilling av HDL-MPDA04-RF

Trådløs Potensialfri pille m/4 innganger HDL-MPS04-RF

Trådløs pille med 4 potensialfrie innganger for inntil 4 brytere, alternativt magnetkontakter, alarmtilkobling, etc. Benyttes spesielt i rehabiliteringsprosjekter, der det fortsatt skal benyttes gamle brytere. Passer i standard veggboks.

 

hdl_msp04-rf.jpg

 

 For pris og bestilling av HDL-MPS04-RF

Alle pillene kan kobles direkte både til smartbrytere og tradisjonelle brytere for å gjøre disse smarte. Pillene vil snakke med hverandre på tvers av det de skal styre, og man kan fra en og samme bryter styre en ting i ett rom eller mange ting samlet rundt i hele boligen (dette kalles en scene). 

I tillegg til piller kan du velge forskjellige bakstykker til bryterne (se innlegg om smarte brytere som tar for seg alle bakstykkene) og også kablete enheter som via en smart-modul kan gjøres trådløse. 

For full oversikt for våre trådløse komponenter og priser.

Vi bistår deg gjerne med å finne de rette komponentene for ditt prosjekt.

Annet relatert: 
> HDL Smarthus for alle 
> HDL Smarthus muligheter

 

New Call-to-action
last ned gratis ebok

Abonner på vår blogg