<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 Kategorier: Nyheter Produkter

Granite er et bryterpanel som passer perfekt i de fleste hjem, med et flott moderne design med metall og glass.  

HDL-smarthus-granite-bryter

 
Fra Granite kan du styre mange funksjoner, som lys, gardiner, scener, osv. Panelet har også innebygd temperaturføler, som kan brukes til å kontrollere temperaturen i rommet.  

Trykk lett i et av hjørnene for å utføre en funksjon som å slå av og på lyset eller hold knappen inne for dimming. Skal du styre gardiner, kan en og samme knapp ha flere funksjoner, som f.eks. et trykk for å åpne/lukke og dobbelttrykk for å stoppe dem der du måtte ønske det.

             

 

Granite panelet er enkelt og intuitivt å bruke for hele familien, spesielt ettersom symboler eller tekst kan graveres på glasset. Vi har et stort utvalg symboler du kan velge fra, eller du kan lag dine egne. 

HDL-smarthus-granite-bryter-gravering 

For å gjøre panelet enda mer unikt leveres det i 3 forskjellige farger. Velg mellom: Artic Silver, Spacy Gray og Rosen Gold. 

 

4-48 size

 

Indikatorene i hjørnene av Granite paneler har RGB-lys, som betyr at du kan velge hvilken farge som skal vises ved forskjellige status. Bak glasset på midten av panelet er det også RGB-lys, noe som gjør at graverte symboler (eller tekst) lyser i den fargen du har valgt.  

 

hdl-mp4c_front_silver_colors_light_web

 

Lysstyrken bestemmer du også selv,  og kan være fast eller f.eks. endres avhengig av hvor mye lys det er i rommet eller tid på døgnet.  

 

HDL-Buspro-og-knx-smarthus-granite-bryter

 

For mer informasjon:

- Video av Granite panelet 
- Priser og teknisk info i vår nettbutikk
-
 Muligheter med HDL Smarthus

 

Fortell oss litt om ditt prosjekt
last ned gratis ebok

Abonner på vår blogg