<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 Kategorier: Nyheter

HDL Nordic var å treffe på Bygg Reis Deg 2017 i oktober

HDL Nordic stilte med stor stand på Bygg Reis Deg på Oslo Varemesse fra 18. - 21. oktober 2017. Dette er den største og viktigste møteplassen for alle byggende i Norge, og hvor de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg blir presentert. Her fikk man se de mest innovative løsningene og ble oppdatert om de viktigste trendene. Det var også en rekke konferanser og seminarer.

Vi stilte med stor stand på hele 80 kvm. og  med 7 av våre fagfolk som demonstrerte våre løsninger - og de hadde fullt opp å gjøre!

hdl_at_brd2017_4days_1024.jpg

Det var stor interesse både for våre smarthusløsninger og LED-belysning. Vi kunne vise frem en rekke nyheter som IP-baserte dørstasjoner med app, fingeravtrykkslesere og et smart multiroms lydanlegg med server og app. Når det gjalt LED-belysning skapte vi stor begeistring med stilige lamper for vegg- og takmontering og ikke minst det store utvalget av gipslamper for innsparkling. 

Våre representanter fra Superhjem i Bergen, Kim og Christian var tilstede for å hjelpe  oss, og var spesielt glade for å få kontakt med så mange fra Vestlandet.

Flere av våre eksisterende kunder fant også veien til oss, noe som alltid er ekstra hyggelig!

Tusen takk til alle som kom innom oss! Fikk du ikke vært der? Bare ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne igang med ditt prosjekt!

brd2017_blogg.jpg

 

New Call-to-action
last ned gratis ebok

Abonner på vår blogg