<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1126411190838871&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 Kategorier: Nyheter Produkter

Adgangskontroll for din bolig

Vi har her igjennom noen av fordelene ved å bruke digital adgangskontroll, og hvordan DoorBird og ekey sammen kan gi deg den perfekte løsningen. 

Teknologien rundt oss forandrer seg raskere enn noen gang tidligere, men for de fleste er det én ting som har vært konstant gjennom hele livet. Nøklene som alltid er med, klirrende nederst i lommen eller vesken. 

Som leverandør av fremtidsrettede styresystemer for bygg og bolig ønsker vi å gjøre noe med dette. Vi har derfor gått inn i samarbeid med to verdensledende aktører innenfor hvert sitt felt; porttelefon og dørlås. 

DoorBird porttelefoner

DoorBird porttelefoner finnes i en lang rekke flotte design, og er tysk kvalitet og sikkerhet på sitt beste.  Det finnes modeller både for nye og eksisterende boliger, og  til større leilighetskomplekser. 

Når det ringer på døren blir du varslet på din mobil, du ser hvem det er og du kan prate med vedlkommende fra uansett hvor du er - og åpne døren. Dermed trenger du ikke vente hjemme på håndverkeren, som skulle komme en gang mellom
kl. 08-14, pakkeleveransen fra Amazon eller vaskehjelpen.  

DoorBird.jpg


Portelefonen har en rekke andre spennende tilleggsfunksjoner og ekstrautstyr.
Spør oss gjerne hvis du har et spesielt behov eller ønske for ditt prosjekt! 
 

Se vår nettbutikk for Doorbird løsninger og priser

eKey fingeravtrykkleser - mist nøkkelen og glem den!

eKey fingeravtrykkslesere er unike på kvalitet. Firmaet fra Østerrike har jobbet med å perfeksjonere teknologien siden 1999, og er i dag en verdensledene produsent av fingeravtrykkslesere for adgangskontroll.

Med ekey fingeravtrykksleser er det fingeren din som er nøkkelen til døren. Sikkerheten ved bruk av deres løsninger sammenlignes med hva du ville fått med bruk av en 7-siffret kodelås, altså veldig sikkert! 

 

ekey_children_and_women_640.jpg

Du bestemmer hvem som kan benytte fingeravtrykkleseren til daglig eller til forhåndsavtalte tidspunkter. Hele tiden uten at det er noe nøkkel eller kode som må passes på eller huskes. 

Se nettbutikken for eKey løsninger og priser

DoorBird og eKey - Som skapt for hverandre!

DoorBird og eKey kan benyttes hver for seg eller som et samlet system. Begge løsningene kan benyttes frittstående eller i kombinasjon med en smarthusløsning, som igjen vil gi mange nye spennende fordeler og muligheter. 

Dørportsystem med kobinasjon av Doorbird og ekey

Spør oss gjerne nærmere om dette og annet du måtte lure på. Vi er her for å hjelpe deg til å sette sammen den beste løsningen for ditt prosjekt!

Annet relatert: 

> HDL smarthus for alle 
> HDL smarthus muligheter

 

Ta kontakt
last ned gratis ebok

Abonner på vår blogg